Electrodomésticas de calidad alemana. SEVERIN - marca alemana con 130 años de experiencia en el mercado.

15/03/2024 Alle Baken | Dranken | Recepten

Proffee

Dalgona Coffee is een hit - niet alleen cafeïneliefhebbers, maar ook fitnessfans raken erdoor geïnspireerd. De nieuwste cafeïnetrend heeft de potentie om je nieuwe favoriete drankje te worden. Want het drankje is gevarieerd, snel te bereiden en vooral gezond. De Proffee is een mix van koffie en een proteïneshake. Dit maakt het heerlijke drankje een verfrissende traktatie na het sporten of gewoon buiten. Het is ook het perfecte alternatief voor alle fitnessfans die niet van conventionele eiwitshakes houden. De koffie geeft de coole drank niet alleen een extra portie cafeïne, maar voegt ook smaak toe. Om smaak toe te voegen kun je natuurlijk eieren in verschillende smaken gebruiken. Chocolade, vanille of latte macchiato zijn bijzonder goed passende dranken.
Ingrediënten
Ingrediënten
Proffee
  • Eiwitpoeder
  • Melk
  • Ijsblokjes
  • Espresso

Voorbereiding

  1. De eerste stap is het bereiden van de eiwitshake door het eiwitpoeder en de melk aan de Spuma toe te voegen. Volg de instructies op elke eierwipper.
  2. Je kunt de eiwitshake nu samen met de eiblokjes in een glas gieten.
  3. Tot slot hoef je alles maar de espresso toe te voegen aan de eiwitshake en je kunt genieten van je ijskoude koffie.
  4. Je kunt ook een siroop naar keuze toevoegen om de Proffee nog meer smaak te geven. Je kunt het beste suikervrije siroop gebruiken om het gezonde aspect van de Proffee te behouden.