Electrodomésticas de calidad alemana. SEVERIN - marca alemana con 130 años de experiencia en el mercado.

15/03/2024 Alle Baken | Grillen | Recepten

Sappige hamburgers van de elektrische grill

Sappige burgers met geweldige brandmerken van de elektrische grill? Natuurlijk! Onze SEVO maakt het mogelijk. Dankzij de BoostZone heeft de eBBQ genoeg vermogen voor hamburgers en zelfs steaks. Ontdek hier hoe snel en gemakkelijk je thuis de perfecte hamburger kunt bereiden. Met dank aan de sizzlebrothers voor de geweldige foto’s. Laten we beginnen!

Stap 1: Verwarm de SEVO voor

De perfecte grilltemperatuur voor hamburgers ligt tussen de 200 en 260 graden en is heel eenvoudig in te stellen met ons digitale OLED-display. Het voorverwarmen gaat supersnel, want de grill bereikt zelfs 500 °C in slechts 10 minuten.

Stap 2: Bereid de hamburgerlapjes.

Rundvlees met een vetgehalte van ongeveer 20% is geschikt voor zelfgemaakte pasteitjes.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten bij het kruiden. Zout en peper moeten echter pas na het grillen worden gebruikt, omdat dit voorkomt dat er vocht aan het vlees wordt onttrokken.

Burgerpasteitjes kunnen met de hand of met een hamburgerpers worden gevormd; ongeveer 180 gram per burger zou voldoende moeten zijn.

Stap 3: Grillen

Nu wordt het spannend! De hamburgerlapjes worden aan beide kanten krokant gegrild. Het vlees kan van de grill worden gehaald bij een kerntemperatuur van 74 graden. De temperatuur kan overigens heel gemakkelijk worden afgelezen met de kernthermometer die in de SEVO is geïntegreerd.

Stap 4: Serveren

Ook al wil je meteen in het sappige vlees bijten, geduld loont!

Met je favoriete ingrediënten kun je nu je perfecte burger samenstellen.

We wensen je veel plezier met het maken ervan! Bezoek ook eens de Sizzlebrothers voor meer heerlijke recepten.